مصرف عسل برای بهبود سلامت قلب
قلب پرکارترین عضله بدن می باشد که از بدو تولد شروع به کار می کند و با استراحت آن، انسان و حیوانات به استراحت ابدی می پردازند.
این عضله که در طول زندگی انسان هرگز استراحت ندارد، بالطبع بیشترین مصرف انرژی را در بین تمام عضلات بدن دارد.
انرژی موردنیاز عضلات از طریق سوختن گلوکز داخل یاخته های بدن آزاد می شود و عسل منبع سرشار گلوکز است.
علاوه بر آن، عسل دارای آنزیم هایی است که قادر به تجزیه و انحلال چربی ها بوده و لذا مصرف عسل باعث می شود که علاوه بر تأمین انرژی فراوان برای تحریک و تقویت قلب، چربی های داخل قلب و عروق تحلیل روند و به این وسیله باعث گشادشدن عروق و رفع تنگی آنها، افزایش جریان خون در قلب و عروق و تنظیم فشار خون می شود و با چنین اثراتی طبعا از خطر بروز سکته قلبی جلوگیری می کند.
با مصرف عسل به تقویت کار قلب خود کمک کنند. توصیه می شود تمام بیماران قلبی، به ویژه آن دسته از بیماران که مبتلا به انسداد یا تنگی عروق قلبی هستند، از مصرف عسل کوتاهی نکنند.
روش های زیر برای تغذیه عسل توسط بیماران قلبی توصیه می شود:
١- تقویت کار قلب یا کمک به رفع تنگی عروق را به مدت ۳ ماه به طور مداوم ادامه دهید.
۲- برای مدت ۳ ماه، هر روز در سه نوبت ۳۰ گرم عسل را مصرف کنید(روزانه ۹۰ گرم).
۲- سعی کنید مصرف در حد ۳۰ گرم در هر نوبت رعایت شود.
۴- عسل مصرفی را بعد از صبحانه، نهار و شام به صورت شربت مصرف کنید.
۵- در هر نوبت مصرف، ۳۰ گرم عسل (یک پیمانه مخصوص) را در یک لیوان آب سرد کاملا حل کنید و بنوشید. .
۶- پس از ۳ ماه، کمک درمانی با عسل را به مدت ۳ ماه دیگر به روش فوق و با ۱۵گرم عسل در هرنوبت (۴۵ گرم در روز) ادامه دهید.
۷ – پس از اتمام ماه ششم، دوره کمک درمانی قلب شما با عسل تمام شده است.
اما توصیه می شود که از آن پس نیز از مصرف عسل غافل نشوید و دست کم یک روز در میان یک لیوان شربت عسل که حاوی یک قاشق مرباخوری عسل باشد، بنوشید.
منابع:
ahoota.com
aydana.com